top of page

Syntymäpäivien järjestämisen säännöt

1. TAPAHTUMAN VARAAMINEN:

1.1. Varaa loma täyttämällä online-lomake "Varaa juhla" 

1.2. Juhlavarauksen vahvistaminen tapahtuu vastausviestillä Asiakkaalle sähköpostitse osoitteesta: info@familylandia.fi

1.3. Asiakas on velvollinen toimittamaan voimassa olevan sähköpostiosoitteen sekä oikeat yhteystiedot, joita tarvitaan juhlatietojen ja laskujen lähettämiseen. Familylandia ei ole vastuussa viesteistä, joita ei ole vastaanotettu. Tarkista sähköpostisi roskapostikansio varmuuden vuoksi.

1.4. Juhla kannattaa varata mahdollisimman aikaisin ennen haluttua päivämäärää, erityisesti lukuvuoden aikana. Lukuvuoden aikana juhlia pidetään vain viikonloppuisin (lauantai, sunnuntai). Loman aikana juhlien järjestäminen on mahdollista myös arkisin sopimuksen mukaan.

1.5. Kaikkien Familylandia Centerin vierailijoiden on noudatettava näitä ehtoja. Asiakas sitoutuu ilmoittamaan juhlavieraille näistä keskuksen säännöistä ja ehdoista.

 

2. JUHLAN MAKSAMINEN:

2.1. Maksu tulee suorittaa laskulla viimeistään 1 viikko ennen juhlaa.

2.2. Loput (jos lapsia enemmän kuin 10) voidaan maksaa käteisellä juhlapäivänä tai laskulla.

2.3. Laskut lähetetään sähköpostitse osoitteesta laskutus@familylandia.fi

2.4. Jos laskua ei ole maksettu 7 päivän kuluessa laskun eräpäivästä, lähetetään viivästysmuistutus sähköpostitse. Muistutuksesta peritään 10 euron lisämaksu ja myöhästymismaksu. Mikäli laskua ei ole vielä maksettu useiden toistuvien muistutusten jälkeen, tiedot maksamattomasta laskusta ja maksajasta voidaan siirtää perintätoimistolle perintää varten.

2.5. Mikäli Asiakas peruu juhlan äkillisesti viikkoa tai vähemmän ennen juhlapäivää Familylandiasta riippumattomista syistä, eli jos juhla peruuntuu, Asiakas maksaa 50 % juhlan kokonaissummasta. Mikäli juhla perutaan juhlapäivänä tai 24 tuntia ennen juhlan alkua, maksua ei palauteta (eli juhla maksetaan kokonaan).

 

3. SIIVOAMINEN:

3.1. Juhlan jälkeen Asiakkaan tarvitsee kerätä vain pienet roskat (kertakäyttöastiat, ruokajäämät) roskapusseihin, loput siivouksesta ja roskien poistosta on Familylandian vastuulla.

 

4. KUVA / VIDEO JUHLISTA:

4.1. Familylandialla on oikeus valokuvata ja tallentaa Keskuksessa järjestetyt juhlat sekä käyttää tätä materiaalia verkkosivuillaan, mainostuotteissa ja muissa keskuksen julkaisuissa.

4.2. Vanhempien, jotka vastustavat kuvien julkaisemista itsestään ja/tai lapsestaan ​​keskuksen verkkosivuilla ja muussa materiaalissa, tulee ilmoittaa tästä kirjallisesti sähköpostitse etukäteen ennen juhlan alkua.

4.3. Familylandian ottamia kuvia juhlasta ei luovuteta Asiakkaalle. Mutta kaikki verkkosivuillamme ja sosiaalisten verkostojen sivuillamme julkaistut valokuvat ovat ladattavissa.

4.4 Juhlassa Asiakas voi ottaa kuvia itse tai kutsua oman valokuvaajan. Kun jaat Familylandian juhlassa tekemiäsi valokuva-/videomateriaaleja, ilmoita ystävällisesti tapahtumapaikka ja/tai tiedot Familylandiasta (esim. linkki nettisivuille, merkintä osoitteeseen tai hashtag #familylandia).

 

5. MUUT EHDOT:

5.1. Kaikkien Familylandia Centerin vierailijoiden on noudatettava näitä ehtoja.

5.2. Familylandialla on oikeus tehdä muutoksia näihin ehtoihin sekä tehdä muutoksia palveluluetteloon, studioihin, tuntien aikatauluihin ja maksuihin.

5.3. Kaikilla keskuksen vierailijoilla ja opiskelijoilla on oltava vaihtokengät keskuksessa.

5.4. Familylandia ei vakuuta oppilaitaan tuntien, konserttien ja juhlien aikana.

5.5. Familylandia ei vastaa keskuksen vierailijoiden vaatteista tai henkilökohtaisista tavaroista.

5.6. Pyydämme autolla saapuvia pysäköimään autonsa vain pysäköinnille varatuille paikoille (pääajoradan varrelle). Älä jätä autoja rakennuksen lähelle sisäänkäynnin luona. Muussa tapauksessa on mahdollista saada sakko väärään paikkaan pysäköimisestä.

5.7. Keskuksen omaisuutta tulee käsitellä huolellisesti. Mikäli tiloissa tapahtuu vahinkoa, on korvattava keskukselle aiheutuneet vahingot.

5.8. Leikkinurkkauksessa kannattaa pitää järjestys ja käsitellä yleiseen käyttöön tarkoitettuja leluja, pelejä ja kirjoja huolellisesti. Ei voi repiä leluja ja kirjoja, eikä myöskään ottaa niitä mukaan. Aseta lelut käytön jälkeen takaisin paikoilleen.

5.9. Olemme yksi iso perhe! Ollaan ystävällisiä - sekä lapset että aikuiset! Kunnioittakaa toisianne ja tuokaa aina hymyä ja hyvää mieltä mukaanne. Luodaan yhdessä hyvä ilmapiiri lasten kehittymiselle!

Säännöt ovat voimassa 1.8.2022 alkaen.

Sivut

Yhteystiedot

+358453599807

Klaavuntie 8 a-b, 00910 Helsinki

  • Facebook
  • Vkontakte
  • Youtube
  • Instagram

© 2023, The Family Art & Music Center Familylandia Oy

bottom of page